fbpx

Call of Duty: Modern Warfare 2 onthult zijn multiplayer

Ontwikkelaar Infinity Ward heeft via een gloednieuwe trailer de multiplayer van Modern Warfare 2 onthuld. In de trailer hierboven krijg je meteen ook Warzone 2.0 te zien. En dat ziet er ontzettend goed uit.

De trailer toont tal van nieuwigheden, zoals de optie om op voertuigen te staan, maar ook om tal van nieuwe accessoires te gebruiken. Er is ook een nieuwe third-person mode, al zal die enkel gebruikt kunnen worden in toegewijde playlists.


Daarnaast zijn er nieuwe water physics, waarbij spelers zichzelf ook kunnen verstoppen onder het wateroppervlak voor vijanden. Maar ook bewegingen zijn aangepast. Zo krijg je tal van nieuwe mogelijkheden om je sneller over hindernissen te verplaatsen en door levels te bewegen.

Alle nieuwe features komen zowel naar de multiplayer als naar Warzone 2.0. Over die battle royale gesproken: de game gaat live op 18 november en introduceert de volledig nieuwe map Al Mazrah. De locatie telt maar liefst 18 points of interest, die ongetwijfeld centraal staan in tal van vuurgevechten.

Hieronder alvast de plattegrond van de Warzone 2.0 map die Activision deelde op zijn socials.

Dit weekend start ook de open beta op PS4 en PS5 voor preorders. Zijn jullie er klaar voor?

warzone 2 map

 

Een reactie achterlaten