fbpx

Call of Duty: Black Ops Cold War dropt gameplay van Season 2

Treyarch en Activision hebben de gameplaytrailer van Season 2 van Call of Duty: Black Ops Cold War en Warzone gelost. Het nieuwe seizoen start op 25 februari en trekt naar de jungle. Naast vier nieuwe maps, verse wapens, introduceert Treyarch ook Zombies Outbreak, een nieuwe grootschalige zombiemodus.

Er doken al eerder geruchten op dat zombies hun intrede zouden maken in Warzone, maar Zombies Outbreak blijkt een aparte modus. Zo moeten verschillende squads missiedoelen voltooien op de grootste maps van Black Ops Cold War. Zo moet je onder andere elitevijanden opsporen en afmaken, een Rover begeleiden die interdimensionele poorten detecteert en zombies te lijf gaan in de Dark Aether regio’s.


Gelukkig kan je zes nieuwe wapens vrijspelen in je strijd tegen het kwade. Zo mag je aan de slag met een FARA 83, LC10, R1 Shadowhunter, Machete, bolt-action ZRG 20mm sniper rifle, en de militaire E-Tool. Daarnaast zijn er twee vaardigheden. De Frenzied Guard Field Upgrade zorgt ervoor dat alle ondode wezens jou tien seconden lang aanvallen, al zal alleen je Armor schade oplopen tijdens die 10 seconden. Wie het liever wat agressiever aanpakt, kan de explosieve Shatter Blast Ammo Mod gebruiken tegen de Heavy Zombies om zo Refined en Flawless Aetherium Crystals te verdienen om je skills te upgraden.

Season 2 brengt ook vier nieuwe multiplayermaps met zich mee. De Apocalypse map is meteen beschikbaar vanaf de start. Later in het seizoen verschijnen dan ook Golova, Mansion en Miami Strike. Op die maps kan je trouwens enkele nieuwe modi spelen, zoals Gun Game, Stockpile en Hardpoint voor meerdere teams.

Ook Warzone wordt vanzelfsprekend uitgebreid met nieuwe wapens, operators, twee nieuwe points of interest in Verdansk en twee nieuwe modi. De eerste heet Rebirth Island Resurgence Extreme en is een tijdelijke modus voor tot wel 90 spelers. In Exfiltration moet je dan weer op zoek naar een radio. Eenmaal gevonden, moet je het toestel voor een bepaalde duur bij je houden om het spel te winnen. Een nadeel: vanaf het moment dat je de radio in je bezit hebt, wordt je positie aangeduid op de map. Succes met overleven.

Een reactie achterlaten