fbpx

“Call of Duty: Black Ops 6 wordt deze maand onthuld”

Black Ops 6

De nieuwe Call of Duty wordt nog voor de Xbox Showcase in juni onthuld wordt. In de nieuwste Warzone update hebben dataminers immers verschillende verwijzingen gespot naar een onthulling van Call of Duty: Black Ops 6, met codenaam Cerberus, later deze maand.

Vorige maand liet website The Verge al verstaan dat Activision de nieuwste Call of Duty zou onthullen in juni. Insider-Gaming bevestigde dat de shooter aan bod komt tijdens de Xbox Showcase, maar dat die al eerder onthuld wordt.


Deze maand zou de nieuwe shooter onthuld worden met een korte teaser. Om tijdens de showcase dan de de volledige game uit de doeken te doen. En de vondsten van de dataminers onderschrijven dat.

Specifiek vonden dataminers de verwijzing ‘S3_cerberus_reveal’ meerdere malen terug in de spelbestanden. Een blueprint bevat dan weer de verwijzing ‘Sally 6’, waarbij het cijfer 6 afgebeeld is met streepjes.

Sally 6 is een verwijzing naar de coverart van de allereerste Black Ops game. Daarop staat een soldaat afgebeeld, die twee pistolen vasthoudt. In de loop van het linkse pistool is het woord Sally gegrift.


Dataminers vonden trouwens ook nog verwijzing naar een Frank Woods Operater voor Modern Warfare 3 en Warzone. Allicht wordt het personage een pre-order bonus voor Call of Duty Black Ops 6.

Volgens eerder geruchten zou de nieuwe Call of Duty zich afspelen tijdens de Golfoorlog in Irak en Call of Duty: Black Ops – Gulf War heten. Maar dat zou nu gewoon Call of Duty: Black Ops 6 worden. Het is niet bekend of de game beperkt is tot de Golfoorlog .

Een reactie achterlaten