fbpx

‘Call of Duty 2025 wordt semi-futuristische Black Ops 2 sequel’

Black Ops 2 sequel

Call of Duty: Modern Warfare 3 was allesbehalve baanbrekend, maar het lijkt erop dat Activision de reeks terug wind in de zeilen geeft. Call of Duty 2025 die ontwikkeld wordt onder de codenaam Saturn zou volgens geruchten een nieuw deel in de Black Ops-serie worden dat zich afspeelt in de nabije toekomst.

Volgens Insider Gaming wordt het volgende hoofdstuk een directe sequel op Call of Duty: Black Ops 2. De game zou zich afspelen in 2030 en heeft een semi-futuristische setting. Verder zou de titel een heleboel populaire maps uit Black Ops 2 recycleren, alsook nieuwe maps introduceren.


Zoals reeds bekend, zou Call of Duty in 2024 (codenaam: Cerberus) afzakken naar de Golfoorlog. Als dat klopt, duiken we volgend jaar dus in het verleden, terwijl we het jaar daarna afzakken naar de toekomst.

De recent verschenen Call of Duty: Modern Warfare 3 werd bekritiseerd omwille van zijn korte verhaalcampagne en gebrek aan nieuwe content, maar dat hield de verkoop niet tegen. De shooter verkocht in de eerste week al 6 miljoen exemplaren. Da’s een sterkere start dan zowel Zelda: Tears of the Kingdom als Hogwarts Legacy.

Is een Black Ops 2 sequel een goed idee volgens jou?

Een reactie achterlaten