fbpx

‘Call of Duty 2023 wordt Modern Warfare 3’

Modern warfare multiplayer

Alles wijst erop dat Call of Duty 2023 effectief Call of Duty: Modern Warfare 3 wordt. Uitgever Activision bevestigde onrechtstreeks de naam toen het afbeeldingen offline liet halen omwille van copyright.

Toen verschillende Twitter-gebruikers afbeeldingen deelden van de onaangekondigde game, liet Activision die door de juridische dienst offline halen. In de copyright melding die de Twitter-users ontvangen, wordt specifiek verwezen naar Call of Duty: Modern Warfare 3.


Twitteraar BobNetworkUK ontving zo’n strike op een tweet en deelde een screenshot van de tekst. Die zag er als volgt uit:

Het is niet de eerste keer dat Call of Duty: Modern Warfare 3 vermeld wordt. Zo berichtte Bloomberg in februari al dat Activision een gigantische Modern Warfare 2 expansie zou uitbrengen dit jaar. Het project werd echter zo groot, dat het evolueerde naar een standalone game.

Volgens bronnen die afwisten van het projecten, zou de nieuwe game een ‘full-price release worden, die tegelijkertijd aanvoelt als een extensie van Modern Warfare 2. Cool is dat maps en multiplayer-progressie overgezet kan worden naar de nieuwe game. Modern Warfare 2.5 dan maar?

Volgens de laatste leaks (via Modern Warzone) zou de bekende mini-map van vroeger een comeback maken. Daarnaast keert ook de Ninja Perk terug. Tot slot zouden perks gecategoriseerd worden volgens uitrusting, waaronder helm, handschoenen en laarzen.

Een releasedatum is er helaas nog niet.

Een reactie achterlaten