fbpx

‘Call of Duty 2023 wordt Call of Duty: Modern Warfare 3’

MW3

Dit najaar krijgen we geen uitbreiding voor Modern Warfare 2, maar een nieuwe en volwaardige Call of Duty. Volgens gelekte info zou Activision Call of Duty: Modern Warfare 3 uitbrengen.

Het nieuws komt alweer van gamejournalist en bekende leaker Tom Henderson.Volgens Henderson werkt ontwikkelaar Sledgehammer Games momenteel aan Modern Warfare 3. Best opvallend, aangezien al bekend was dat de reeks dit jaar zou overslaan en premium DLC voor Modern Warfare 2 uitbrengen. Niet meer dus, want Henderson beweert dat die plannen veranderd zijn.


De volgende Call of Duty wordt volgens Henderson een volwaardig vervolg op Modern Warfare 2, inclusief campaign, multiplayer, zombies en een nieuwe Warzone 2.0 map tijdens het eerste seizoen na de launch.

De nieuwe Warzone 2.0 map is geïnspireerd op Las Almas, dat eerder als Easter Egg ontdekt werd in de Modern Warfare 2 campaign. De zombie mode zou verrassend genoeg als standalone free-to-play download verkrijgbaar zijn.

En gamejournalist Tom Henderson heeft ook al een datum gekregen van zin bronnen. Call of Duty: Modern Warfare 3 komt op 10 november. Al is er ook een early access formule via een speciale editie van de game die spelers een week eerder toegang geeft tot de campaign.

Houd er trouwens rekening mee dat Sony de marketingrechten voor de reeks nog steeds in handen heeft. PlayStation gamers krijgen dus allicht een week eerder toegang tot een mogelijke beta in oktober.

Een reactie achterlaten