fbpx

Call of Duty 2021 duikt op als Call of Duty: Slipstream

Slipstream

Via een datamine zijn er verschillende referenties opgedoken naar een nieuwe Call of Duty game. Zo werd de naam ‘Call of Duty: Slipstream’ gespot via Battle.net, de game launcher voor Activision-Blizzard op pc. Vermoedelijk gaat het om de projectnaam van het nieuwste deel in de reeks.

De referentie werd gespot door de bekende Call of Duty en Battlefield insider Tom Henderson. De kerel stootte niet alleen op de naam van de game, maar ook op een logo.


Henderson vermeldt er meteen bij dat de stijl van het logo hem sterk aan de Tweede Wereldoorlog doet denken. Ons geeft het logo eerder een Top Gun vibe. Niet alleen door de stijl, maar ook door de term ‘Slipstream’ zelf. Of dat betekent dat we in de volgende Call of Duty achter de stuurknuppel van een fighter jet mogen kruipen? Geen idee.

Gelukkig is er een extra aanwijzing, want ook het Twitter-kanaal PlayStation Game Size vond een referentie naar de game. Deze keer in een database voor nabije releases op het PlayStation platform. Zo vond het kanaal een bestand met de naam Slipstream. Het lijkt erop dat Activision van plan is om snel een eerste alpha test te lanceren.

Waarom Activision plots naar de game verwijst met de term ‘Slipstream’? Daar hebben we het raden naar. Het zou kunnen gaan om de werktitel van een nieuwe Call of Duty. Of is Call of Duty: Slipstream de officiële naam, terwijl Call of Duty WWII: Vanguard de werktitel was? Hopelijk krijgen we snel meer duidelijkheid.

Een reactie achterlaten