fbpx

‘Call of Duty 2020 speelt zich af tijdens de Vietnam-oorlog’

CoD

Of de volgende Call of Duty zich afspeelt tijdens het Vietnam-conflict in de Koude Oorlog? We mogen er stilaan vanuit gaan van wel. Het gerucht kwam al eerder aan de oppervlakte en lijkt nu nog maar eens bevestigd. Al is het niet duidelijk of het om een nieuwe Black Ops gaat of niet.

Gisteren dropte de Call of Duty-leaker TheGamingRevolution een nieuwe video waarin hij beweert dat Call of Duty 2020 geen deel uitmaakt van de Black Ops-reeks. Frappant, want de game zou zich wél in hetzelfde universum afspelen tijdens de periode van de Koude Oorlog, met een centrale rol voor het Vietnam-conflict.


Vandaag moeit ook industrie-insider Jason Schreier zich met de zaak. Al zei Schreier iets anders. Zover Schreier iets van de game weet, zou het spel immers wel deel uitmaken van de Black Ops-serie. Zo postte hij het volgende op Twitter:

Over de Black Ops-benoeming bestaat dus nog enige onzekerheid, maar alle geruchten wijzen in één richting: die van een bittere strijd met de Vietcong-troepen. Wie heeft er zin in?

Een reactie achterlaten