fbpx

“Call of Duty 2020 bevat geen jetpacks”

Of de volgende Call of Duty opnieuw jetpacks introduceert? Nee. David Vonderhaar, game director bij Treyarch, ontkent ten stelligste dat de nieuwe Call of Duty jetpacks zal bevatten. “Ik heb nog steeds post-traumatische stress van jetpacks in Black Ops 3.”

Het gerucht doet al langer de ronde dat Black Ops 5 de volgende Call of Duty wordt, met ontwikkelaar Treyarch aan het roer. Normaal wisselen Infinity Ward, Treyarch en Sledgehammer Games elk jaar af, maar het Call of Duty project van die laatste werd vorig jaar geannuleerd. Treyarch zou een groot deel van diens campagne hergebruiken. Die zou zich afspelen in Vietnam tijdens de Koude Oorlog. Meer details zijn er nog niet.


Wat we wel weten: de game zal zeker geen jetpacks zou bevatten. Het antwoord van Vonderhaar op de tweet van een speler die eiste dat de gecontesteerde jetpacks een terugkeer moeten maken, is kort en krachtig:

Even later verduidelijkt Vonderhaar zijn korte repliek: de developer heeft nog steeds stress van de tsunami aan negatieve reacties die hij ontving toen Black Ops 3 met jetpacks werd onthuld:

En gelijk heeft-ie. Zowat de hele community was klaar om het ontwikkelingsteam te lynchen als ze nog langer in het rond moesten springen als een opgefokt Duracell-konijn. ‘Weg met jetpacks’, klonk het.

Niet veel later trekt-ie dan ook de situatie in het belachelijke door de iets te ijverige pers het deksel op de neus te drukken:

Geen jetpacks dus, al worden we verder uit deze tweets niet veel wijzer. Allicht is het wachten op een officiële aankondiging van Treyarch. En dan weten we ook meteen of het echt gaat om Black Ops 5.

Een reactie achterlaten