fbpx

Britse supermarkt lekt prijs en datum Nintendo NX

De Britse supermarktketen Tesco heeft per ongeluk info losgelaten over de Nintendo NX. Als de gegevens uit de database kloppen zou de nieuwe console van Nintendo nog in 2016 verschijnen. De prijs van het toestel zou 349,99 pond zijn of ruwweg omgerekend 399,99 euro.

Mogelijks zijn het placeholders, maar er is een waterkans dat de informatie daadwerkelijk klopt. Toen de verkoop van de Wii U slabakte, werkte Nintendo en Tesco nauw samen om de console een boost te geven. Het kan goed zijn dat de fabrikant door die nauwe samenwerking al de correcte informatie doorgespeeld heeft aan Tesco.


Er zijn geruchten dat de Nintendo NX in oktober officieel aangekondigd wordt. Het feit dat de console nu al te bestellen is bij een aantal retailers kan er op wijzen dat de onthulling niet veraf is. Als alle informatie klopt, dan krijgt de PlayStation 4 Pro van Sony nog een onverwachte concurrent tijdens de komende kerstperiode.

Eerder lekte al dat de NX een handheld wordt – met afneembare controllers – die je ook op je tv kan aansluiten. Alle gekende informatie over de NX vind je hier. 

Nintendo NX leak

REACTIES (1)

  1. Stijn Nachtergaele

    Een release op 31/12? Hmmm, als dat geen place-holders materiaal is :p

Een reactie achterlaten