fbpx

Futuristische shooter Bright Memory Infinite komt naar Xbox Series X

De eerste game die Microsoft op ons losliet tijdens de Inside Xbox presentatie was Bright Memory Infinite. Goede keuze, want de game ziet er prachtig uit. De scifi-shooter deed ons meteen denken aan een kruising van BulletStorm en Shadow Warrior gezien je vanuit first-person perspectief vijanden overhoop knalt, neersabelt en met een hoogtechnologische zweep naar je toe kan trekken.

Toch lijkt Bright Memory Infinite een beetje serieuzer. De games speelt zich af in een futuristische metropool anno 2036. Jij bent een agent voor de Supernatural Science Research Organization (SRO) en wordt erop uitgestuurd om verschijnselen te onderzoeken die zich wereldwijd voordoen. Al snel blijkt dat de fenomenen verbonden zijn met een eeuwenoud mysterie, dat je tijdens de game zal ontrafelen.


De game werd eind 2019 al aangekondigd voor current-gen consoles en wordt – geloof het of niet – gemaakt door één Chinese developer. Hij dropte al eerder een korte versie van de game op Steam en die kreeg ondanks de bugs en lastige instructies goeie feedback.

 

Een reactie achterlaten