fbpx

Blizzard geeft Diablo gaming pc weg ‘infused with human blood’

Diablo 4

De nieuwe wedstrijd van Blizzard heeft allicht de origineelste prijs die we ooit gezien hebben. Om de launch van Season of Blood te vieren in Diablo IV, geeft de uitgever een gloednieuwe gaming pc weg, geïnjecteerd met echt menselijk bloed. Euhm… wat?

Volgens Blizzard heeft de gaming pc een ingebouwde vloeistofkoeling met echt bloed in plaats van water. Ongetwijfeld een marketingstunt, maar toch zit er een cool idee achter: wie kans wil maken om de pc te winnen, moet zelf bloed doneren.


Het doel is om uiteindelijk 666 US quarts (ongeveer 630 liter) bloed bij elkaar te krijgen voor de wedstrijd. Niet van één persoon natuurlijk, want dan je ben je hartstikke dood. Neen, die 630 liter bloed is een gemeenschappelijk doel om de wedstrijd in gang te trappen.

Cool is dat spelers in-game beloningen krijgen voor elke mijlpaal die behaald wordt. Zo vallen er prijzen te rapen bij 33%, 66% en de volledige 100%. Bij de eerste mijlpaal krijgen spelers toegang tot een Bloodpetal Anlace dagger, Bloodpetal Sever axe, Bloodpetal Heart necromancer focus, Bloodpetal Blade sword en Bloodpetal Bludgeon druid staff.

De tweede mijlpaal geeft spelers de Loch Raeth Maor Barbarian Armor Cosmetic. Is de actie een gigantisch succes met 100%? Dan krijgen spelers de Vermilion Eye Piebald Mount.

Opvallend is wel dat de gaming pc pas verloot wordt als de kaap van 666 Quarts behaald is. Enkel inwoners van de VS kunnen zich aanmelden om kans te maken op de gaming pc. Daarvoor hoeven ze hun bewijs als bloeddonor te registreren. De in-game Diablo loot wordt wel beschikbaar voor alle spelers.

Een reactie achterlaten