fbpx

Blizzard brengt Diablo III naar de Nintendo Switch

Tijd om je zwaarden te slijpen en het Hellegat nog maar eens op te zoeken, want dit jaar komt Diablo III: Eternal Collection naar de Nintendo Switch. Dat heeft uitgever Blizzard aangekondigd.

Wie de veelgeprezen RPG in huis haalt voor de Switch, mag niet alleen demonen overhoop slaan in de basisgame, maar krijgt er ook de expansie Reaper of Souls bovenop. Verder zit ook het Necromancer Pack in de bundel en krijg je toegang tot tal van content die via updates werd toegevoegd.


Cool is dat Diablo III: Eternal Collection ook enkele Switch-specifieke kenmerken krijgt. Zo kan je de game spelen in co-op, met vier tegelijk. En je hebt er maar 1 Nintendo Switch voor nodig. Natuurlijk is co-op met vier personen niet zo handig als je onderweg bent, dus heb je ook de mogelijkheden om vier Switch-consoles te linken zonder internet, om zo in co-op te spelen.

Daarnaast krijgt Diablo ook wat in-game Nintendo items. Wat dacht je van een Legend of Ganondorf pantser set, Tri-Force portret-frame, een Cucco als huisdier en Echoes of the Mask cosmetische vleugels? Nu nog de Hero outfit en we kunnen Satan terug naar de hel schoppen als Link.

De game moet deze herfst on de winkelrekken liggen. Een exacte releasedatum is nog niet bekend.

REACTIES (1)

  1. Collection* 😛

    Naise! Dit is het perfecte spel voor switch, zo vaak dat ik diablo wou meenemen naar het werk om snel een greater rift te lopen tijdens de pauze!

Een reactie achterlaten