fbpx

Black Ops 4 brengt driedubbele portie Zombies

In Los Angeles hebben de jongens van Treyarch eindelijk de nieuwe Call of Duty onthuld. Naast een gloednieuwe Battle Royal mode serveert Balck Ops 4 ook een stevige brok Zombies. Met niet één, maar drie Zombies campaigns. En die zien er stuk voor stuk vet uit.

De reden voor deze traktatie? Zombies bestaat dit jaar 10 jaar en daarom gooit bedenker Treyarch er meteen drie verschillende campagnes tegenaan. In Black Ops 4 mag je zombies knallen op de Titanic, in het Oude Rome en tussen de gevangenismuren van Alcatraz.


  • In Voyage of Despair ontdek je wat er echt gebeurd is met het luxeschip de Titanic.
  • In IX komen de helden terecht in Klassiek Rome, waar je offerrituelen moet brengen in een amfitheater.
  • Blood of The Dead brengt de Origins personages van de vorige Zombies verhaallijn naar een Alcatraz in een duistere dimensie.

De Zombies Mode belooft alvast veel meer aanpassingsmogelijkheden, zodat je zelf de regels en game-opties van je potje Zombies kan instellen.

Check alvast de drie trailer van de game. Bovenaan vind je die van Voyage of Despair, hieronder die van IX en Blood of The Dead.

O, en Black Ops 4 krijgt ook een Battle Royale modus genaamd Blackout. Lees er meer over in Alles wat je moet weten over Call of Duty: Black Ops 4.

Een reactie achterlaten