fbpx

BioWare werkt aan nieuwe Star Wars game

Een nieuwe Star Wars game is in de make bij BioWare. Dat vertelt gamejournalist Liam Robertson (Did You Know Gaming) in zijn recente podcast. Hij zou uit goede bron vernomen hebben dat BioWare Austin aan een remake van Knights of the Old Republic bezig was. Die remake is echter uitgegroeid tot een gloednieuw Star Wars-project.

“Ik weet niet hoe de game er zal uitzien, maar ik hoorde dat het niet meer om een remake gaat. Het project is omgevormd tot een nieuw, origineel iets. We moeten afwachten, ze zijn alleszins al volop bezig met de prototypes.”


Robertson wou zijn bron niet vermelden, maar heeft een goede reputatie op vlak van het aan het licht brengen van games die in ontwikkeling zijn of geannuleerd worden. Vaak met input van ontwikkelaars die eraan bezig zijn/waren. Niettemin blijft het voorlopig nog een gerucht en wachten we nog op bevestiging van BioWare of EA zelf.

Weten we wel zeker: dit is niet de enige Star Wars-game die eraankomt. DICE sleutelt momenteel druk aan Star Wars Battlefront 2 en Visceral Games (bekend van Dead Space) heeft ook een gloednieuwe Star Wars-titel in de pijplijn.

Een reactie achterlaten