fbpx

BioWare is gestart met ontwikkeling Anthem 2.0

anthem 2

In februari wisten we jullie te vertellen dat ontwikkelaar BioWare een volledige reboot wil van Anthem. Het werk aan die nieuwe versie – kortweg Anthem 2.0 – is gestart. Dat blijkt uit enkele tweets van Christian Dailey, de studio director van BioWare Austin.

Volgens Dailey is een klein team van 30 man gestart aan de reboot, werkend van thuis uit. En de eerste concept art deelt hij met de wereld. Zo zien we dat Anthem 2.0 een factie met piraten zal hebben. De schobbejakken zien er best cool uit en hebben hun intrek genomen in een epische locatie. Althans, ons lijkt een grot in de vorm van een gigantische schedel best imposant, toch?


Daarnaast toont hij nog wat opvallende vista’s, zoals de indrukwekkend natuur of een nederzetting in een bergachtig gebied. Ziet er best mooi uit.

Dailey laat weten dat er druk gewerkt aan de wereld, maar ook aan nieuwe lore en extra facties. Dat er voor de game een heuse overhaul in de maak is, mag duidelijk zijn. Of-ie de zure nasmaak van de eerste versie compleet zal wegspoelen? Dat valt nog te zien.

Wanneer de Anthem reboot verschijnt, is niet bekend. Verwacht de game echter niet snel, gezien de game nog maar in conceptfase zit.

Een reactie achterlaten