fbpx

Bethesda’s Indiana Jones game is mogelijk geen Xbox exclusive

Indy Jones

De aankomende Indiana Jones game van Bethesda, die in de maak is bij Wolfenstein studio MachineGames is mogelijk geen Xbox exclusive. Althans als we een vers gerucht mogen geloven.

Tijdens de meest recente aflevering van de Xbox Two podcast, maakte Jez Corden van Windows Central het weetje bekend. Zo liet de journalist vallen dat hij een jaar geleden al opving dat de game niet exclusief zou verschijnen voor Xbox. Hoewel ontwikkelaar MachineGames in handen is van Microsoft, via Bethesda.


Zo meldde presentator Rand al Thor dat ‘het niet bekend is of Indiana Jones een exclusive wordt’. Daarop antwoordde Corden dat de titel effectief geen exclusive is. ‘De enige informatie die ik opgevangen heb, is dat de game niet exclusief voor Xbox verschijnt. Maar dat is al een tijdje geleden, dus het kan veranderd zijn’.

Natuurlijk wordt Indiana Jones, dat begin 2021 aangekondigd werd met onderstaande teaser, ontwikkeld in samenwerking met het vernieuwde LucasFilm Games. En daar ligt waarschijnlijk de reden van de niet-exclusiviteit. Aangezien de licentie van LucasFilm Games komt, zal die uitgever ook wel een zegje hebben over de platformen waarop de game verschijnt.

Nu goed, ook hier gaat het slechts om een gerucht, dus hopelijk komen we binnenkort meer te weten.

Een reactie achterlaten