fbpx

Bethesda zoekt nieuw streaming talent

Benelux next streamer

Ben jij een aanstormende streamer? Zin om je streaming carrière een duwtje te geven? Bethesda zoekt via zijn Benelux Next Streamer competitie nieuw Nederlandstalig streaming talent. De hoofdprijs: een streaming setup van maar liefst €3000.

Uit alle inzendingen zal Bethesda zes opkomende streamers kiezen die een livestream bootcamp mogen volgen. Uiteindelijk blijven er drie finalisten over die het in verschillende afleveringen tegen elkaar moeten opnemen.


De winnaar ontvangt een streaming setup van meer dan 3000 euro met allerlei hardware geleverd door Noble Chairs, Cooler Master, Gigabyte en Aorus. De winnaar ontvangt ook een jaar lang games voor persoonlijk gebruik en in-game codes voor giveaways.

De competitie gaat van start op 18 augustus en is te volgen op het Twitch-kanaal van Bethesda.

Vorig jaar hield Bethesda het eerste seizoen van zijn Benelux Next Streamer-competitie en die werd gewonnen door de Nederlandse Lesley Klaverdijk.

Hoe kan je je inschrijven? Gewoon de link van je eigen Twitch-kanaal mailen naar community_BLX@bethsoft.com. Alle voorwaarden om deel te nemen kan je hier nog eens nalezen.

Een reactie achterlaten