fbpx

Bethesda: ‘Wolfenstein 3 komt er absoluut’

Er zijn twee Wolfenstein spin-offs in de maak, dat wisten we al. Maar Bethesda werkt ook al aan Wolfenstein 3. Dat verklapte de grote baas van uitgever Bethesda.

Momenteel zijn al twee spin-offs in ontwikkeling. Wolfenstein: Cyberpilot is een VR-game die gepland staat voor 2019. Daarnaast werd op E3 ook Wolfenstein: Youngblood aangekondigd, waarin spelers mogen naziknallen met de dochters van BJ. De game is zowel in co-op als solo te spelen en speelt zich als standalone sequel 19 jaar na The New Colossus af.


En dan is er nog Wolfenstein 3, die er volgens Hines absoluut komt. Al is het niet meteen duidelijk wanneer. In een interview GameCentral, zei Hines dat MachineGames nu een beetje afstand doet van het grotere verhaal om zich te kunnen concentreren op Youngblood.

In datzelfde interview verklapte Pete trouwens ook dat we van Dishonored het laatste nog niet gezien hebben. Hoewel ontwikkelaar Arkane Studios al zei dat de reeks even op stok gaat, moesten gamers zich daar niet teveel zorgen om maken:

“Arkane heeft twee studio’s. Die teams werken aan verschillende projecten. Dat is een beetje hetzelfde als Todd Howard, die zegt dat-ie eerst een Fallout game maakt, maar zich daarna stort op Starfield om ten slotte verder te gaan The Elder Scrolls 6.”

Voor meer informatie over Wolfenstein: Youngblood kan je hier terecht.

Een reactie achterlaten