fbpx

Bethesda onthult ritmische actiegame Hi-Fi Rush

Schermafbeelding 2023 01 26 om 03.18.34

Ontwikkelaar Tango Gameworks en Bethesda hebben tijdens de Xbox Showcase de gloednieuwe ritmische actiegame Hi-Fi Rush onthuld. Verrassing: de studio kondigde tegelijk aan dat de titel meteen verkrijgbaar op Xbox Series en pc. Ook via Xbox Game Pass.

In Hi-Fi Rush beweegt alles op maat van de beat. Als speler kruip jij in de huid van Chai, een nonchalante kerel met de ambitie om rockster te worden. Tijdens een procedure om een robotarm te krijgen, wordt zijn muziekspeler per ongeluk mee in het nieuwe ledemaat verwerkt.


Het bedrijf dat de ingreep uitvoerde, beschouwt hem daarom als defect experiment en doet er alles aan om hem te ‘deactiveren’. Om die reden maakt Chai het zijn missie om de bedrijfsleiders een toontje lager te laten zingen. Met de hulp van enkele kleurrijke bondgenoten.

Een compleet van de pot gerukte plot dus en iets helemaal anders dan de horrogames van de studio. De gameplay en anime-stijl ziet er ontzettend cool uit. Qua sfeer en humor doet de game denken aan Sunset Overdrive, de geschifte openwereldgame van Insomniac Games (Marvel’s Spider-Man) waarin je een leger zombies te lijf mocht gaan met vette wapens en coole tricks.

Rep dus die kont naar de Xbox Store en downloaden!

Een reactie achterlaten