fbpx

Bethesda lost coole animatietrailers voor Starfield

Starfield

Bethesda Game Studios heeft drie geanimeerde trailers gelanceerd voor Starfield. De video’s geven meer inzicht in het leven in drie belangrijke steden van de game: New Atlantis, Akila City en Neon.

In de eerste video volgen we de piloot Kent in New Atlantis, de hoofdstad van de United Colonies. De ruimtekoerier wil meer uit zijn leven halen en sluit zich aan bij de UC Vanguard. Elke nieuwe job is gevaarlijker dan de laatste, maar het levert hem wel een elite status. En toch biedt dat niet de vrijheid die de sterren hem wel geven.


Vervolgens zien we Vanna, een wees uit Akila City, wiens ouders sneuvelden tijdens de Colony Wars. Ze wil ook de sterren verkennen, al gooit haar kapot schip telkens roet in het eten. Toch vindt ze op een dag een uitweg, al moet ze daar een gevaar voor overwinnen.

Tot slot zakken we af naar Neon, waar we kennismaken met Ada & Harper. Dat zijn twee boefjes die stelen van de rijke burgers die een feestje komen bouwen in de ‘stad van plezier’. Wanneer het duo voor een dilemma komt te staan, moet Ada kiezen tussen haar toekomst en haar verleden.

Starfield verschijnt 6 september.

Een reactie achterlaten