fbpx

Bethesda Benelux organiseert wedstrijd voor beginnende streamers

Micros Bethesda

Tijdens QuakeCon 2021 heeft Bethesda enkele leuke toevoegingen voor zijn Benelux publiek onthuld. Zo organiseert de uitgever Bethesda Benelux Next Streamer. Dat is een wedstrijd waarin drie beginnende streamers strijden voor een prijzenpot van €4.000. Daarnaast maken ze ook kans op een jaar ondersteuning van Bethesda.

De eerste aflevering staat gepland voor 20 augustus om 16u00 en wordt uitgezonden via het Twitch-kanaal van Bethesda Benelux. Al wordt de battle niet beslecht in slechts één uitzending. Zo krijgen de beginnen streamers meerdere kansen om hun talent te tonen.


Elke aflevering zal er trouwens gastjurylid deelnemen, dat zijn streamingexpertise gebruikt om de nieuwkomers te ondersteunen. En om alles in goede banen te leiden, neemt streamer Skate de presentatie van de show voor zijn rekening.

Tussen welke streamers gaat de heuse strijd dan? Van alle Nederlandse en Belgische deelnemers zijn er drie streamers geselecteerd om hun talenten live op Bethesda Benelux Next Streamer te tonen. Dat doen ze door verschillende uitdagingen tot een goed einde te brengen. Streamer Soophz, Esutick of Lesley Klaverdijk de hoofdprijs van 4.000 euro aan streaming materiaal mee naar huis mogen nemen.

Wil je ook starten met streamen? Kijken is de boodschap. Zo leer je meer over het reilen en zeilen van de streamingwereld en kan je gebruik maken van de tips voor je eigen kanaal. Tot slot kunnen ook kijkers in de prijzen vallen, want er worden prijzen weggegeven.

Meer weten over toekomstige afleveringen? Houd dan zeker het Instagram-account van Bethesda Benelux in de gaten.

Een reactie achterlaten