fbpx

Fallout 76 beta geeft je toegang tot volledige game

De beta geeft Fallout 76 geeft je toegang tot de volledige game. Dat maakt uitgever Bethesda bekend op de officiële FAQ-pagina van de game. Spelers zullen tijdens de beta de volledige wereld kunnen ontdekken én ook hun vooruitgang overdragen wanneer de game een maand later officieel in de winkels ligt.

‘De beta van Fallout 76 wordt de volledige game en je vooruitgang zal opgeslaan worden voor launch, dat is ons plan.’ Dat staat te lezen op de net geüpdatete FAQ-pagina van uitgever Bethesda. Dat betekent dat we al oktober onze eerste stappen kunnen zetten met de online Fallout-game.


De beta – of de Break It Early Test Application – is enkel toegankelijk voor wie de game gepre-orderd heeft. Op het officiële Fallout 76-forum geeft Bethesda mee hoe het zal verlopen. Niet alle beta-testers zullen tegelijk toegang krijgen. Vanaf oktober zullen spelers stelselmatig worden uitgenodigd voor de beta.

Fallout 76 staat gepland voor release op 14 november op PS4, Xbox One en PC. PC-gamers zullen de game trouwens niet op Steam vinden. Bethesda laat weten dat de game enkel via hun eigen platform Bethesda.net wordt verdeeld.

Een reactie achterlaten