fbpx

Belgische streamer wil dit weekend wereldrecord RPG-spelen verbreken

casual gorilla

Records zijn er om gebroken te worden. En daar denk de Belgische streamer CasualGorilla hetzelfde over. Dit weekend zet hij de aanval in op het werelduurrecord RPG-gamen en moet daarvoor minstens 48 uur en 14 minuten onafgebroken een RPG spelen.

Op vrijdag 14 oktober om 11u start de streamer zijn gamemarathon. Hij moet het tot zondagmiddag zien vol te houden. Als game koos hij voor Assassin’s Creed Valhalla. Niet meteen een klassieke RPG, maar met genoeg RPG-elementen om aan de voorwaarden van de Guiness World Records te voldoen.


De wereldrecordpoging vindt plaats bij Qallo in Kontich en wordt live gestreamd via het Twitch-kanaal van CasualGorilla. Je kan ook ter plekke CasualGorrilla gaan steunen. Mobile Vikings zorgt ook voor randanimatie.

Het wereldrecord van de RPG-marathon staat nu op naam van The Great Falls Gamers, een groepje Amerikaanse universiteitsstudenten die in 2012 onafgebroken Skyrim speelden.

48 uur gamen aan één stuk? Dat wordt heftig. Al menen wij te herinneren dat hetzelfde gedaan te hebben bij de release van de eerste Modern Warfare.

Meer info over de recordpoging kan je hier vinden.

Een reactie achterlaten