fbpx

Beelden gelekt van vermoedelijke Silent Hill game

SH

Of er dan toch een nieuwe Silent Hill in ontwikkeling is? Daar lijkt het op, althans volgens enkele gelekte screenshots. Die werden gedeeld door een bekende insider, maar werden al snel offline gehaald wegens copyright claim.

Het was Twitter user AestheticGamer, die de beelden online gooide. De gekende leaker liet weten dat het gaat om een Silent Hill game. En hoewel hij toegeeft dat hij ze gekregen heeft van een compleet nieuwe bron, heeft hij voldoende bewijs ontvangen om de bron te geloven.


Uiteraard werden de afbeeldingen onderaan dit artikel al snel verwijderd van Twitter wegens schending van auteursrechten, al circuleerden ze op dat moment al volop op het wereldwijde web.

Cool is dat een van de beelden gesigneerd is door Masahiro Ito en al dateert van 20 oktober 2020. Ito was de monster designer en art director van de originele trilogie.

Bij het delen van de afbeeldingen schreef AestheticGamer trouwens ook nog dat de game in deze beelden niet de enige Silent Hill titel in ontwikkeling is. Helaas gaf hij geen verdere details.

Al snel na het posten van de afbeeldingen werd de account van AestheticGamer echter geblokkeerd. Wat meteen ook doet uitschijnen dat er waarheid achter zijn verhaal schuilt. Zal Konami binnenkort een nieuwe Silent Hill onthullen? Wie weet…

SH5

SH4

SH3

SH2

SH

Een reactie achterlaten