fbpx

Bayonetta 3 alweer afwezig op E3, maker belooft dit najaar ‘update’

Bayonetta 3

Heb je ook Bayonetta 3 gemist tijdens de E3 Direct van Nintendo? Je bent niet de enige. Hoewel de game onthuld werd in december 2017, hebben we er sindsdien maar weinig van gezien. Fans vrezen voor het ergste, al stelt bedenker Hideki Kamiya het publiek gerust. Hij komt dit najaar met meer nieuws over de actiegame voor de Switch.

Kamiya laat zelfs merken dat hij geïrriteerd is over de vele veronderstellingen dat de ontwikkeling in het slop zit of zelfs stopgezet zou zijn. Kamiya uitte zijn frustraties dan ook op Twitter en tweette dat “dergelijke opmerkingen over een eventuele stopzetting of uitstel van de game, hem echt niet helpen.” (vertaling via Kotaku)


Kamiya vindt de reacties van de fans vooral vervelende speculatie, en dat helpt hem geen meter vooruit. Al is er ook positief nieuws: In één van de Twitter-threads postte de regisseur een interview met VGC, waarin hij duidelijk vermeldt dat er meer nieuws volgt in 2021.

Wanneer we exact meer nieuws krijgen, da’s natuurlijk de vraag. In december 2020 liet Kamiya nog optekenen dat de ontwikkeling van de game vlot verloopt. Misschien wordt het een launchgame van die nieuwe Nintendo Switch Pro?

Een reactie achterlaten