fbpx

Battlefront II multiplayer krijgt lootcrates

Star Wars Battlefront II Naboo

Vergeleken met zijn voorganger, krijgt de multiplayer van Battlefront II een volledig andere aanpak. Net zoals de supply drops in Call of Duty zijn er loot crates waarin upgrades te vinden zijn voor je wapens en heroes. Die loot crates zal je kunnen kopen met in-game credits maar ook met echt geld. YouTuber BattlefrontUpdates maakte dit bekend op zijn kanaal.

In de loot crates zitten star cards die worden gebruikt om jouw personages en wapens sterker te maken. De ene star card is al wat zeldzamer dan de andere. Ze zijn gerangschikt in: Common, Uncommon, Rare, Epic, and Legendary. In de loot crates vind je ook credits en soms ook ‘crafting parts’, waarmee je jouw star cards naar een hogere rang kan brengen. Duplicaten van star cards die je al hebt, zullen omgezet worden in crafting parts.


EA besloot om geen season pass uit te brengen voor Battlefront 2. Alle toekomstige DLC wordt gratis. De loot crates vormen een nieuwe inkomstenbron voor EA, aangezien je ze met echt geld kan kopen. Hopelijk dus geen pay to win-systeem, waarbij mensen die veel uitgeven aan de game een groter voordeel hebben dan anderen.

Een reactie achterlaten