fbpx

Battle Royale mode van Black Ops 4 heet Blackout

Ontwikkelaar Treyarch heeft tijdens een groots event in Los Angeles Call of Duty: Black Ops 4 onthuld en de geruchten bevestigd: de singleplayer campaign is niet meer en wordt vervangen door Blackout, een Battle Royale modus die een groot aantal spelers tegenover elkaar zet.

Volgens de makers zet Blackout het grootste aantal spelers ooit tegenover elkaar in een gigantische map, geïnspireerd door iconische locaties als Nuketown en Firing Range. De map zou zo’n 1500 keer groter zijn dan bijvoorbeeld Nuketown. Hoeveel spelers er exact zullen deelnemen is nog niet bekend.


Wel bekend: we krijgen een heleboel customizing opties voor de personages en spelers kunnen elkaar te lijf gaan met alle Black Ops wapens. Er zullen ook coole killstreaks zijn zoals de RC-XD en – dit is meteen het grootste verschil met andere Battle Royale-games zoals Fortnite en PUBG – heel veel voertuigen. Voertuigen waarmee je zowel te land, ter zee als in de lucht vernieling en verderf kan zaaien.

Wil je meer weten over de multiplayer of de Zombies modus? Check dan alles wat je moet weten over Call of Duty: Black Ops 4.

Call of Duty: Black Ops 4 staat gepland voor 12 oktober 2018 en verschijnt op PS4, Xbox One en PC.

Een reactie achterlaten