fbpx

Battle Royale mode van Battlefield V heet Firestorm

EA heeft een nieuwe trailer gedropt die een heleboel nieuwe features van Battlefield V toont. Een ervan is Firestorm, de nieuwe Battle Royale mode waarin 64 spelers strijden om als laatste over te blijven.

In Firestorm moeten 16 vierkoppige teams het tegen elkaar opnemen in een map die langzaam aan door vlammen verteerd wordt. Volgens DICE serveert Firestorm de grootste Battle Royale-maps ooit waarbij de teams toegang krijgen tot een waaier aan voertuigen. O ja, en gebouwen zijn ook vernielbaar.


Het lijkt er op dat je enkel in een squad kan deelnemen en voorlopig niet op je eentje of met een tweekoppig team aan de slag kan. Al kan een update daar nog verandering in brengen.

De trailer geeft ook heel wat details prijs over andere gamemodi. De iconische War Stories uit Battlefield 1 maken hun comeback in de singleplayer. Vanaf launch kan je kiezen uit vier hoofdstukken en eentje (The Last Tiger) komt na release.

De multiplayer verwelkomt Grand Operations, een modus waarin soldaten deelnemen aan verschillende veldslagen verspreid over vier (in-game) dagen. Om eentonigheid tegen te gaan verandert DICE elke maand de locatie van de campagne en de missies die je moet zien te voltooien.

Niet vergeten: Battlefield V doet het zonder Premium Pass en heeft vier gratis content updates in de steigers staan.

De game stond gepland voor oktober, maar EA heeft op de valreep de game uitgesteld tot 20 november. Battlefield V verschijnt op PS4, Xbox one en PC.

Een reactie achterlaten