fbpx

Releasedatum Battlefield V schuift maandje op

Battlefield

EA heeft de releasedatum van Battlefield V met een maand opgeschoven. De game stond gepland voor 19 oktober, maar verschijnt nu op 20 november.

De reden voor het uitstel is simpel. Sinds de closed alfa- en beta-speltesten, heeft ontwikkelaar Dice al een hoop feedback gekregen op de game. Tal van die werkpunten zijn al aangepakt, al verwacht EA nog extra feedback na de open beta die begint op 6 september. Om ervoor te zorgen dat alle opmerkingen behandeld worden en dat alle plooien perfect glad gestreken zijn, last de uitgever dus een extra maand ontwikkelingstijd in. EA zelf omschrijft het als volgt:


“Dit is een van de beste Battlefield-games ooit. We hebben al talrijke waardevolle feedback gekregen van de spelers en we willen de tijd nemen om via de laatste aanpassingen een geweldige Battlefield-ervaring af te leveren.”

Een geldige reden voor een uitstel. Al kan het ook zijn dat EA simpelweg Black Ops 4 en Red Dead Redemption 2 wil vermijden. Hoe het ook zij, Battlefield V ligt vanaf 20 november in de rekken dus. Wie gaat ‘m halen?

 

Een reactie achterlaten