fbpx

Assassin's Creed Empire opnieuw gespot

Toen vorige maand een vermoedelijke screenshot van Assassin’s Creed Empire opdook, ging het internet meteen in overdrive. Op het beeld was duidelijk het Creed-symbool te zien en ook de Egyptische setting leek meteen bevestigd. Nu, een maand later, steekt de game opnieuw zijn hoofd boven water via een Zwitserse retailer. Komaan Ubisoft, waar blijft die reveal trailer?

Volgens de webshop WOG verschijnt de nieuwste telg in Ubisofts befaamde reeks in het vierde kwartaal van 2017. Al is dat meteen ook het enige interessante dat de productpagina vermeldt. Geen screenshots, geen cover art, noppes. Opvallend is wel dat er alleen een singleplayer vermeld wordt. Zeker omdat Ubisoft tegenwoordig de volle kaart van multiplayer lijkt te trekken.


Natuurlijk is het ook mogelijk dat de productpagina slechts een placeholder is van de retailer. Dat zou niet verrassend zijn, want na de film vorig jaar, zou er dit jaar opnieuw een game moeten verschijnen. En zoals de traditie dicteert, verschijnt een Assassin’s Creed altijd in oktober of november. Maar goed, tot nu dus allemaal speculatie. Hopelijk onthult Ubisoft de game binnenkort, zodat alles duidelijk wordt.

AC Empire

Een reactie achterlaten