fbpx

Amazon toont eerste beelden van Fallout-serie

Fallout tv serie prime

De Fallout-serie van Amazon Prime is al een tijdje in de maak, al bleef het behoorlijk stil rond het project. Tot nu, want de makers hebben de eerste beelden van de serie onthuld. En die tonen alle elementen die je verwacht van een Fallout-serie.

In het interview gaan co-creators Lisa Joy en Jonathan Nolan, het duo achter Westworld, dieper in op het plot. De serie volgt Lucy (Ella Purnell) die met veel optimisme de nucleaire woestenij in trekt nadat ze jaren overleefde in een Vault. Maar al snel wordt ze gedwongen de brute realiteit van een post-apocalyptische wereld te confronteren.


Cool is dat Vault Boy, de mascotte van Fallout, ook een achtergrondverhaal krijgt in deze serie. Dat verhaal is bedacht door Joy en Nolan en heeft ook de goedkeuring van bedenker Todd Howard. Die vond het idee ‘zeer slim aangepakt’.

Andere rollen in de serie zijn weggelegd voor de jonge acteur Moises Arias die Lucy’s kleine broertje speelt en Kyle MacLachlan (Twin Peaks) die haar vader en de toezichthouder van Vault 33 vertolkt.

Michael Emerson (Lost) speelt dan weer een enigmatische onderzoeker en Walton Goggins (The Shield) speelt een Ghoul, de bekende zombie-achtige wezens van Fallout. De pics hieronder zien er alvast op en top Fallout uit.

De tv-serie verschijnt op 12 april op Prime.

Fallout 1
Fallout 2
Fallout 3
Fallout 4
Fallout 6
Fallout 7
Fallout 8

Een reactie achterlaten