fbpx

UFO’s gespot in Red Dead Redemption 2

Dat Rockstar in de ban is van aliens, wisten we al langer na UFO-mysterie in GTA V. Spelers deden er enorm lang over om het raadsel op te lossen en in Red Dead Redemption 2 mogen ze opnieuw aan de slag. Want ook in deze game duiken vliegende schotels op.

In Red Dead Redemption 2 zijn de dingen gelukkig veel gemakkelijker te vinden. Het enige wat je moet doen, is naar deze plaats op de map reizen, aangeduid op de onderstaande afbeelding (New Hanover).


Om je zin voor exploratie niet te bederven, gaan we enkel nog vertellen dat je de locatie goed moet doorzoeken. Wie spoilers daarentegen niet zo erg vindt, kan de video van YouTuber ZacCoxTV hierboven bekijken. Hij legt alle stappen perfect uit, zodat jij ook aliens kan ontmoeten in het Wilde Westen.

Of het mysterie hiermee al opgelost is, is niet helemaal duidelijk. Rockstar kennende heeft de UFO-confrontatie nog wel wat meer om het lijf. Wie weet, is het wel mogelijk om een alien blaster vrij te spelen zoals Daniel Craig om zijn pols heeft in Cowboys & Aliens. Blijven zoeken, dus!

Een reactie achterlaten