fbpx

Alan Wake krijgt televisiereeks

alan wake tv serie logo

Het blijft wachten op een sequel van de uitstekende Alan Wake game, al ziet het er naar dat fans binnen afzienbare tijd aan hun trekken komen met een tv-reeks. De productie daarvan is zelfs al aardig op gang.

Het script voor de show komt uit de pen van Peter Calloway, bekend van Legion. Geen slechte keuze dus, maar fans zullen vooral blij zijn om te horen dat Sam Lake, de bedenker van Alan Wake, uitvoerend producent voor de reeks wordt. Een productiestudio is er nog niet, dus gaat Remedy de show aan verschillende partners pitchen.


Welke verhaallijn de show juist zal volgen is niet bekend. De eerste Alan Wake-game zou het startpunt worden en het team wil het universum verder uitspitten. Daarnaast zou de tv-serie ook inspiratie zoeken in het verhaal dat gepland was voor Alan Wake 2.

Over Alan Wake 2 gesproken: Sam Lake geeft toe dat Remedy Entertainment lang gewerkt heeft aan plannen en ideeën voor een sequel, aangezien de franchise ontworpen was voor meer dan één game. De studio zou nog steeds een sequel willen maken.

Krijgen we weleer vroeger te zien: de Netflix-reeks van The Witcher met niemand minder dan Henry Cavill als grijze tovervos Geralt.

Een reactie achterlaten