fbpx

Activision zoekt diegene die Call of Duty: Warzone heeft gelekt

call of duty warzone

Dat Call of Duty een Battle Royale mode krijgt, is een publiek geheim. Naast de vele geruchten teasede Activision de Battle Royale mode ook al bij de lancering van seizoen 2. Maar iemand loste ook al de promotionele artwork voor de mode op Reddit. En daar is Activision niet blij mee. De uitgever wil nu weten wie de afbeelding online zette om dergelijke lekken in de toekomst te voorkomen.

Activision heeft juridische stappen ondernomen en op basis van een digitale copyright-wet Reddit gedagvaard. De uitgever eist dat Reddit de verantwoordelijke voor het lek identificeert. Het was redditor Assyrian2410 die de promotionele afbeelding online zette om vervolgens snel de post en zijn account te verwijderen. Omdat het gaat om bestanden waar enkel interne medewerkers toegang tot hebben, wil Activision koste wat kost achterhalen wie erachter zit.


Volgens een ander lek zou Warzone al in maart komen. Je zal de Battle Royale-modus gratis kunnen downloaden, ook als je Call of Duty: Modern Warfare niet in huis hebt. De standalone versie zou tevens free-to-play zijn, net als concurrenten Fortnite en Apex Legends.

Wil je alles weten over Warzone, de nieuwe Battle Royale mode voor Call of Duty? Check hier alle details.

Een reactie achterlaten