fbpx

‘Battle Royale voor Modern Warfare dropt in maart’

Het is geen geheim meer dat er een Battle Royale op de planning staat voor Call of Duty: Modern Warfare. En volgens een nieuw lek komt die modus, genaamd Warzone, al in maart. Wie Modern Warfare al in huis heeft, kan Warzone automatisch spelen. Al zou er ook een free-to-play versie lanceren, die de strijd moet aangaan met games als Apex Legends en Fortnite.

Gamewebsite videogameschronicle.com heeft het nieuws van enkele bronnen binnen het ontwikkelingsteam: Warzone zou live gaan op 10 maart op voorwaarde dat er zich geen moeilijkheden bij de launch voordoen. Volgens dezelfde bronnen zou de marketing voor de gamemode deze week beginnen. Een handvol YouTubers en Content Creators mogen bijvoorbeeld een preview-event bijwonen en hun eerste impressies met de wereld delen.


Activision zou nog meer plannen hebben voor Warzone. Zo zou de free-to-play versie één van drie ondersteunende pijlers voor Call of Duty worden in de toekomst, samen met Call of Duty Mobile en de jaarlijkse release met campaign, multiplayer etc…

Geen slechte zet, als je het ons vraagt. In tegenstelling tot battle royale games als Apex Legends en Fortnite, die het lang moeten doen met dezelfde map, zou Warzone een nieuwe map krijgen met de release van elke nieuwe Call of Duty, wat de boel fris houdt.

Een reactie achterlaten