fbpx

“Activision schrapte Tony Hawk’s Pro Skater 3+4 voor meer Call of Duty”

Tony hawk skater 3 4 remake

Hoewel we een remake van Tony Hawk’s Pro Skater 3+4 ongetwijfeld zien zitten, heeft Activision de game geannuleerd. De uitgever vond dat ontwikkelaar Vicarious Visions veel meer zou opbrengen als ondersteunende studio voor Call of Duty.

Het nieuws komt van de Britse onderzoeker en expert in gamegeschiedenis Liam Robertson. Volgens Robertson pitchte ontwikkelaar Vicarious Visions Tony Hawk’s Pro Skater 3+4 aan Activision na het enorme succes van de eerste bundel. Frappant genoeg werd die geweigerd.


Robertson onthult dat de eerste remake bundel aanvankelijk ook de remake van deel 3 en 4 zou bevatten. Toen duidelijk werd dat het project te uitgebreid zou worden, koppelde Vicarious 3+4 los en hield dat voor de tweede remake-bundel.

Activision besliste echter na release van de eerste bundel om van Vicarious Visions een ondersteunende studio te maken voor Call of Duty. Ook werd de studio ingezet om mee te werken aan de Diablo 2 remake.

Activision overwoog nog om de Tony Hawk’s Pro Skater 3+4 game door een andere studio te laten ontwikkelen, maar uiteindelijk werd het project gewoon opgegeven.

Zonde of niet?

Een reactie achterlaten