fbpx

Activision bevestigt nieuwe Call of Duty voor 2020

Het is vast niet verrassend, maar ook dit jaar krijgen we een Call of Duty. Dat bevestigde Activision tijdens een financiële meeting, waarin de uitgever de resultatenrekening van 2019 presenteerde.

Er komt wel degelijk een nieuwe Call of Duty dit najaar, maar meer details lost Activision niet. Er doken echter al geruchten op over onenigheid tussen de studio’s die eraan werken. Zo kreeg Treyarch plots de leiding over het project nadat er een conflict ontstond tussen Sledgehammer Games en Raven Software. Het zou gaan om Black Ops 5 dat zich afspeelt tijdens het Vietnam-conflict in de Koude Oorlog.


Opvallend genoeg had Activision het niet alleen over een nieuwe Call of Duty, maar ook over een aantal remaster en reboots van bestaande titels. Helaas is er niet meer info bekend, dus welke titels dat zijn is onduidelijk.

Het zou goed kunnen dat bij reboots of remasters wel een Tony Hawk’s Pro Skater zit. Een tijdje geleden doken geruchten op dat de professionele skateboarder zijn samenwerking met Activision weer had opgepikt. De projecten worden allicht op E3 2020 onthuld.

 

Een reactie achterlaten