fbpx

11-jarige vindt zakje meth in exemplaar van GTA V

Verrassing! Toen een 11-jarige jongen uit Florida tijdens de installatie van Grand Theft Auto V even door het gameboekje van zijn bladerde, vond hij een zakje met een wit poeder. Het bleek een zakje metamfetamine te zijn, je weet wel, de illegale hard drugs die ontzettend verslavend is. De jongen had de tweedehandsgame gekocht in de winkelketen GameStop.

Zijn moeder Kayla McAllister belde na de ontdekking meteen de politie. Die bevestigden dat het exemplaar van GTA V gespiked was met meth. De moeder postte het volgende op Facebook:


Today i took my son to gamestop in Tallahassee to trade in games and get some new ones. When he opened the booklet inside one of the pre owned games he ( MY ELEVEN YEAR OLD SON!!!!!!!) found this. A baggie of fucking meth! Clearly the game was not properly checked when it was traded in and because of the carelessness i could have lost a child. Thankfully He brought it right to us and said what is this?

Winkelketen Gamestop heeft ondertussen kort gereageerd en deelt mee dat het dit voorval zeer betreurt. Ze boden de moeder en de jongen een nieuwe versie van GTA V aan, maar het gezin weigert games van de winkelketen aan te nemen.

Het is niet de eerste keer dat dit gebeurt. Vorig jaar in september vond een 11-jarige jongen uit Louisiana ook drugs in een teweedehansexemplaar. Wij vonden vooralsnog enkel uitgescheurde pagina’s, neuskeutels en getekende penissen.

 

Een reactie achterlaten