fbpx

Zombieshooter Back 4 Blood krijgt stevige portie PvP

In Back 4 Blood moet je niet alleen zien te overleven tegen de dodelijke Ridden. Je kan ook in de huid kruipen van de gedrochten. Ontwikkelaar Turtlebeach konidgt aan dat de co-op zombieshooter ook een PvP-modus krijgt.

In deze competitieve spelmodus krijgt het ene team de controle over de Cleaners, terwijl het andere speelt als The Ridden. Doel van de Cleaners is om zo lang mogelijk te overleven. In de tweede ronde worden de rollen omgedraaid en het team dat de meeste seconden op de teller heeft staan, wint het potje.


Zoals in de co-op modus van Back 4 Blood, beschikken de survivors over tal van wapens en tools om The Ridden uit te schakelen. Al wordt hun karwei er niet simpeler op, want het Ridden team wordt gespawned samen met een horde van de monsters. De video hierboven toont als welke monsters je zoals aan de slag kan gaan. Het monsterdesign is alweer wansmakelijk voortreffelijk.

Back 4 Blood komt op 22 oktober naar alle consoles en pc. De open beta start op 12 augustus, wie de game pre-ordert kan er al op 5 augustus mee aan de slag.

Een reactie achterlaten