fbpx

Zo ziet Sonic eruit in de live-action film

SEGA en Paramount Pictures hebben de eerste filmposter onthuld van de live-action film Sonic The Hedgehog. En hoewel de afbeelding niet al te veel prijsgeeft, is het voldoende om veel fans (waaronder ook wij) de wenkbrauwen te doen fronsen. Sterker, die levensechte Sonic is ronduit angstaanjagend.

Sonic op de poster lijkt op een menselijke persoon, maar dan in een mascottepak. Met een gigantisch Sonic-hoofd als masker of helm. De live-action versie van SEGA’s bekendste personage draagt geen typische witte handschoenen. En de filmmakers hebben hem een vacht gegeven. Vreemd.


Sonic

Om logische redenen ging het productieteam meteen in de verdediging toen de eerste negatieve reacties binnenkwamen. Uitvoerend producent Tim Miller reageerde op de klachten over zijn vacht:

“Als we dat niet gedaan hadden, lijkt het of Sonic naakt rondloopt. Zijn vacht hoort bij zijn transitie naar de echte wereld. Dat is wat hem een reëel wezen maakt.”

Zijn ogen zien we helaas niet. Maar ook daarover vielen al enkele woorden. En die klonken alles behalve goed:

“SEGA leek niet echt tevreden met de ogen, maar als we de beslissing niet genomen hadden, zou het er vreemd uitgezien hebben.”

Oh boy. Laten we hopen dat Sonic dus niet de filmgeschiedenis ingaat als een blauw misbaksel. Maar ook daar is weinig hoop voor. Via Twitter dook namelijk al een tweede poster op van de film.

Geen idee of het the real deal is, maar enthousiast over de film maakt-ie ons allesbehalve. Check die gruwelijke, harige benen!

Nu goed, de stijl komt in ieder geval overeen met de poster hierboven. Wij zien dit echt niet goed komen. De film staat gepland om in het najaar van 2019 in première te gaan.

Een reactie achterlaten