fbpx

Mafia III krijgt gratis DLC én verhaaluitbreidingen

2K Games en Hangar 13 hebben hun licht geworpen op de digitale content die Mafia III krijgt na de launch. De crimineel brute gangstergame krijgt zowel betalende als gratis DLC. De gratis content bedraagt onder andere nieuwe wapens, outfits, autotuning en races. Daartegenover staan drie betalende verhaaluitbreiding waarin Lincoln onder ander even Vietnam gaat. Hieronder vind je alle details:

Verhaaluitbreiding 1: Faster, Baby!


Mafia5

Lincoln gaat op pad met z’n oude vlam Roxy Laveau en neemt het op tegen burgerrechtenactivisten in de buitenwijken van New Bordeaux. Volgens de makers wordt deze uitbreiding een mix van coole actie, intense achtervolgingen en gevaarlijke stunts.

Verhaaluitbreiding 2: Sign of the Times

Mafia6

In deze verhaaluitbreiding leeft New Bordeaux in angst door een reeks rituele moorden. Op vraag van pastoor James gaat Lincoln op zoek naar de dader waarbij hij terechtkomt in het duistere Bayou, het drugsmilieu van de stad.

Verhaaluitbreiding 3: Stones Unturned

3.47 false false false

Wanneer een genadeloze rivaal van Lincoln opduikt in New Bordeaux, moet de veteraan samenwerken met CIA-agent John Donovan om een vete te beïndigen die startte in de jungles van Vietnam.

Gratis outfits

Mafia1Mafia-III_2016_09-03-16_002

Dankzij de extra outfits kan je Lincoln Clay aan je eigen stijl aanpassen. Ideaal dus als je zijn thug-look maar niets vindt of je als Black Panther de straten van New Bordeaux wil onveilig maken.

Gratis wapens

Mafia2

30 dagen na de release kan iedereen het gouden wapen-pakket, met daarin de Judge, Jury en Executioner, gratis downloaden.

Gratis car tuning en races

Mafia3

Hangar 13 zal na de release van Mafia III extra tuning mods toevoegen, bovenop de customization-mogelijkheden van de hoofdgame. Op die manier kan je je slee echt een persoonlijke look geven.

 

Het mag duidelijk zijn dat 2K Games grote plannen heeft voor Mafia III. Wie trouwens de Deluxe Edition meteen in huis haalt, hoeft zich geen zorgen te maken. Daar zit de season pass meteen bij. Mafia III ligt vanaf 7 oktober in de rekken.

Een reactie achterlaten