fbpx

Zo vier je Valentijn in Fortnite

Epic Games heeft nieuwe info vrijgegeven over het Valentijnsevent in zowel Fortnite als Battle Royale. De update gaat 14 februari en voegt een paar coole gadgets toe om in de stemming te geraken.

Check bijvoorbeeld deze fantastische skins, speciaal ontwikkeld voor de dag van de geliefden. Voor de mannen hebben we een gevleugelde David in toga, inclusief roze broek. Voor de vrouwen is er de life-size, roze punk-beer met ietwat psychopathische blik. Of dit de enige twee Valentijn-skins zijn, is niet duidelijk.


https://i0.wp.com/images.eurogamer.net/2018/articles/2018-02-07-18-24/fortnite_val.jpg

Naast de extra outfits krijgen we een cool wapen om je prooi op oude wijze te strikken. De kruisboog knalt pijlen in (het achterste van) je tegenstanders en bestaat in zowel de Rare als Epic variant. Het wapen dropt op zowel de grond als in schatkisten.

https://i0.wp.com/images.eurogamer.net/2018/articles/2018-02-07-18-36/fortnite_cross.jpg

Last, but not least krijgt Fortnite’s Save The World mode een speciale questline, waarbij je een liefdesverhaal te zien krijgt in typische Fortnite-stijl.

Normaal was de update gepland 7 februari, maar wegens stabiliteitsproblemen werd-ie nog even uitgesteld, tot 14 februari dus. Wie gaat ‘m spelen?

Een reactie achterlaten