fbpx

Zo link je Pokémon Go aan Pokémon Let’s Go Pikachu en Eevee

Nintendo heeft een nieuwe trailer gelost van Pokémon Let’s Go Pikachu & Eevee, die zowel legendarische Pokémon als de connectiviteit met Pokémon Go in de kijker zet.

Zo gebruikt de game een Bluetooth-verbinding om zakmonstertjes van Pokémon Go naar je Nintendo Switch over te zetten. Eenmaal de transfer compleet is, kan je de Pokémon gebruiken in de game. Al brengt de connectiviteit met Pokémon Go nog wat extra’s met zich mee. Eentje daarvan is het Pokémon Go Park Complex.


Als je Pokémon transfert, worden de monstertjes in de stallen van het gigantische Go Park Complex in Fushsia City geplaatst. Dit complex bestaat uit maar liefst 20 Go Parks, die elk 50 Pokémon kunnen stallen.

Al zit er een Ekans onder het gras: als je een Pokémon, die je hebt overgezet naar een Go Park, wil meenemen, dan moet je die eerst opnieuw vangen in dat Park. Cool is wel dat je van eender welke Pokémon Go-account monstertjes kan overzetten, dus je bent niet gelimiteerd tot je eigen Pokémon. Misschien die Mewtwo van je broer of zus toch maar eens importeren?

Steek je 25 Pokémon van dezelfde soort in een Go Park, dan start er een speciale mini-game waarbij je extra candies kan winnen. Met de snoepjes kan je specifieke vaardigheden van je Pokémon verbeteren, zoals Attack, Speed en Defense

Maar het coolste van al? De trailer hierboven introduceert ook Legendary Battles. Tijdens je avontuur kan je dus Mew, Mewtwo, Moltres, Zapdos en Articuno tegen het lijf lopen. Zorg ervoor dat je ze kan vangen, want dan kan je ze meenemen op avontuur.

Pokémon Let’s Go Pikachu en Pokémon Let’s Go Eevee lanceren op 16 november. Ga jij op Pokémonjacht in de Kanto regio?

Een reactie achterlaten