fbpx

Zo krijg je een eenhoorn in Assassin's Creed Origins

Hoewel Assassin’s Creed Origins officieel pas morgen in de schappen belandt, zijn veel gamers ongetwijfeld nu al door de woestijn aan het cruisen op hun trouwe kameel. Maar dat kan ook met iets meer klasse. Wat dacht je van een eenhoorn als viervoetig transportmiddel? Let op, want hieronder doen wij uit de doeken hoe je zo fabulous mogelijk door het klassieke Egypte kan vlammen.

De simpelste manier om het legendarische sprookjesbeest vrij te spelen, is gewoon door het te kopen met Helix Credits. Wie een versie van Assassin’s Creed Origins koopt waar de season pass bij zit, krijgt automatisch 500 Helix Credits cadeau. En laat dat nu net de kostprijs zijn van de gehoornde viervoeter.


Een bezoekje aan de in-game store, vanuit het main menu, volstaat om de eenhoorn aan je inventaris toe te voegen. Daarna moet je Bayek ‘uitrusten’ met het beest via het gear-menu. Natuurlijk moet je wel de intro van de game uitspelen om hem te kunnen gebruiken.

Optie twee is om de eenhoorn te kopen met echt geld, door een bundel Helix Credits te kopen via de digitale store van je keuzeplatform. Allicht zijn veel gamers niet zo opgezet met microtransacties, dus is er ook een derde mogelijkheid: die Helix Credits verdienen met al je in-game prestaties. Allicht duurt het wel wat langer, maar er gaat niets boven eerlijk werk, toch?

 

Een reactie achterlaten