fbpx

Zijn er Pokémon-games in de maak voor Nintendo Switch?

Pokémon Switch

Goed nieuws voor Pokémon-liefhebbers, want het is mogelijk dat Nintendo werkt aan Pokémon-games voor de Nintendo Switch. Onlangs werden namelijk domeinnamen geregistreerd voor Pokémon Let’s Go Pikachu en Pokémon Let’s Go Eevee.

De domeinnamen voor de websites werden voor het eerst gespot door de Franse website Pokékalos en werden geregistreerd CSC Corporate Domains, Inc. Niet toevallig heeft dat bedrijf al eerder Pokémon-websites voor Nintendo geregistreerd, zoals de website voor Pokémon Sun & Moon.


Merk trouwens op dat de Pokémon uit de titels, zowel Pickachu als Eevee, starter-Pokémon zijn uit de anime. Van Ash en Gary respectievelijk.

Maar er is nog meer, want Nintendo Insider Emily Rogers beweert dat de games verdacht veel weg kunnen hebben van Pokémon Go. De mobiele game hernieuwde de aandacht voor de reeks en dat is Nintendo niet ontgaan.

Bovendien liet de dame weten dat er eind mei nog een aankondiging in het teken van Pokémon op de planning staat. Of er inderdaad een Pokémon-game voor de Switch aangekondigd wordt, is nog even gissen, maar dat Nintendo nog plannen heeft met de reeks staat buiten kijf. Getuige daarvan de nieuwe domeinnamen.

Een reactie achterlaten