fbpx

Zelda: Breath of the Wild krijgt eerste uitbreiding

Dat er deze zomer een DLC zou uitkomen voor Zelda: Breath of the Wild werd al in februari aangekondigd, maar nu krijgen we ook meer details van wat de uitbreiding inhoudt. Ondermeer een replica van Majora’s masker, Tingle’s outfit en een Korok masker dat schudt telkens Link dicht bij een geheime Korok-locatie komt, zijn nieuw.

double_1493712048240_file_Korok_mask_LRonzljtdal61dbebvhbis.jpgb4fyiczxdnmn6m38sh9p.jpg


Een update van de kaart zal het mogelijk maken om aan te tonen waar je de afgelopen 200 uur bent geweest. En belangrijker, waar je net niét bent geweest. Ook maakt het Travel Medaillon z’n intrede. Eens je dit medaillon hebt gevonden, zal je op de kaart een punt kunnen aanduiden en er een ‘fast travel point’ van maken. Dat zal je een hoop tijd schelen om ergens te geraken.

Hero_s_Path_LR

In de Trial of the Sword-challenge start Link zonder enige wapens of uitrusting en moet je kamer na kamer vrijmaken. Kun je de 45 kamers doorstaan, dan krijgt je Master Sword meer kracht. De DLC brengt ook een Hard Mode waarin vijanden geleidelijk herstellen. Hen snel neerhalen is de boodschap. Ook zullen al je belagers een level sterker zijn en vergeet niet naar boven te kijken want ook daar zullen tegenstanders en schatten te vinden zijn.

Deze DLC is onderdeel van een tweedelig uitbreidingspakket dat enkel samen verkrijgbaar is. Het eerste deel komt deze zomer uit, het tweede deel – dat een uitbreiding van het verhaal zal bevatten – komt later.

Een reactie achterlaten