fbpx

Xbox Store lekt onaangekondigde shooter van Ubisoft

Of het personeel achter de Xbox Store onaangekondigde projecten opzettelijk lekt? Daar lijkt het wel op. Na Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy vorige maand, is er opnieuw een game te vroeg live gezet. Slachtoffer van dienst is deze keer een shooter van Ubisoft die door het leven gaat als Incursion VMC.

De game werd voor het eerst gespot door Twitter-gebruiker h0x0d, die simpelweg de link postte. Niet veel later tweette gebruiker @ALumia_Italia opnieuw over de game, inclusief screenshot. Kennelijk was de naam van het project op dat moment al gewijzigd van Incursion VMC naar VMC Only. Niet veel later werd de pagina offline gehaald.


Volgens de screenshot van @ALumia_Italia, gaat het om een shooter van Ubisoft, die geoptimaliseerd is voor Xbox Series X/S en zelfs Smart Delivery ondersteunt. Allicht verschijnt-ie dus ook op PS4 en Xbox One.

Opvallend genoeg wordt ook de term VMC beta vermeld. Die afkorting verwijst mogelijk naar het bedrijf waarmee Ubisoft samenwerkt om online componenten van zijn games te testen. Waar de term Incursion dan naar verwijst? Daar hebben we het raden naar. Zou die iets te maken hebben met Rainbow Six Quarantine?

e0didanweaqiyyi

 

Een reactie achterlaten