fbpx

Xbox Store lekt screens en info van Mafia I & Mafia II

Mafia review

2K Games kondigde Mafia Trilogy aan met een korte teaser, maar dankzij een lek van de Xbox Store weten we nu veel meer. De eerste Mafia wordt volledig opnieuw gemaakt en verschijnt 28 augustus. Mafia II wordt dan weer een HD-remaster en zou al 19 mei verschijnen. Samen met Mafia 3.

De info werd wellicht door een iets te ijverige werknemer op de Xbox Store gezet. Naast een volledige beschrijving van beide projecten, krijgen we ook een heleboel screenshots te zien van Mafia I en Mafia .


Mafia speelt zich af in Lost Heaven, Illinois anno 1930. Nadat taxi-chauffeur Tommy Angelo een ongelukkige confrontatie heeft met de maffia, raakt hij in het criminele wereldje van de families verzeild. En hoewel de jongeman eerst twijfelt of hij er wel goed aan doet om zich in te laten met de Salieri familie, ondervindt-ie al snel dat het leven van een mobster goedbetaald is.

Mafia II speelt zich dan weer af in New York anno 1940. In deze game komt oorlogsheld Vito Scaletta in aanraking met de maffia om de schulden van zijn vader af te betalen. Samen met zijn Joe, werkt hij zich op in de families om een fortuin te vergaren, al brengt dat natuurlijk ook de aandacht van andere figuren met zich mee.

Mafia II: Definitive Edition verschijnt al op 19 mei, samen met een Definitive Edition van Mafia 3. Al is daar momenteel geen echte duidelijkheid rond. De remake van de eerste Mafia komt dan weer pas 28 augustus.

Check trouwens ook de screenshots van Mafia I. Wat zien die er heerlijk uit!

Mafia 1 1

Mafia 2

Mafia 3

Mafia 4

Mafia 5

Mafia 6

En ook nog een lading van Mafia II: Definitive Edition:

Mafia 1 2

Mafia 2 1

Mafia 3 1

Mafia 4 1

Mafia 5 1

Mafia 6 1

Mafia 7

Mafia 8

Mafia 9

Mafia 10

Een reactie achterlaten