fbpx

Wordt Hazard vervanger van Messi op FIFA 17-cover?

Dat voetbalvirtuoos Lionel Messi voortaan niet meer op de cover van de voetbalsim FIFA zal prijken was al langer bekend, maar wie zijn vervanger wordt, daarover wordt nog steeds gretig gespeculeerd. EA zal waarschijnlijk binnenkort duidelijkheid brengen tijdens hun persconferentie op de E3, maar vandaag verscheen alvast een opvallende foto op het internet, waarin vier kandidaat covermodellen te zien zijn:

13346925_1115668775156086_117515968581240112_n


Op de foto zien we huidig Real Madrid bankzitter James Rodriguez, Man Utd aanvaller Anthony Martial, Dortmund sterkhouder Marco Reus en onze eigenste dribbelkont Eden Hazard. De foto werd op twitter gedeeld door Lifelower waarna hij prompt verwijderd werd en de Twitteraar een DMCA-melding aan zijn been kreeg. Dit doet vermoeden dat deze foto wel eens het echte werk zou kunnen zijn.

Of de strijd om de cover nog om deze vier stervoetballers gaat is nog niet duidelijk. Zo kan het ook nog zijn dat de cover gedeeld wordt of dat elke streek een andere cover zal krijgen. Wij duimen alvast voor onze nationale kapitein!

REACTIES (1)

  1. Praetje

    Give us Vardy!

Een reactie achterlaten